Pavo
Inshape

Optimale ondersteuning tijdens het afvallen

Voeding is één van de drie pijlers van het Pavo InShape Program. Als je bezig bent om je paard te laten afvallen, is het – net als bij mensen – belangrijk om enerzijds vetverbranding te stimuleren en anderzijds spierafbraak te voorkomen. Doordat je paard meer gaat bewegen, worden de spieren ook aan het werk gezet. Extra eiwitten zijn dan nodig om de spieren na de arbeid te helpen herstellen en om afbraak van de spiermassa als vervangende energiebron te voorkomen. Je kunt het vergelijken met dat wij mensen een eiwitshake nemen als we (ineens) meer gaan sporten, je paard heeft naast zijn ruwvoer genoeg aan Pavo InShape.


Pavo InShape

Pavo InShape is een volledig gevitaminiseerde muesli met natuurlijke antioxidanten en speciaal ontwikkeld om paarden optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen. Naast een uniek hoge kwaliteit eiwit (methionine) die de vetverbranding ondersteunt, bevat Pavo InShape ook een extra hoge hoeveelheid eiwit om spieren na arbeid te helpen herstellen. Daarnaast geef je met Pavo InShape alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen die je paard dagelijks nodig heeft en is het vrij van granen. Dit zorgt ervoor dat het suiker-, zetmeel- én energiegehalte heel laag is. In de strijd tegen de kilo’s is het namelijk belangrijk dat je paard geen extra energie binnenkrijgt en het lage suiker-/zetmeelgehalte ondersteunt de paarden met een verstoord suikermetabolisme (vaak veroorzaakt door overgewicht).


Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program en zal in combinatie met de juiste training en management resulteren in een optimaal gewicht en daarmee bijdragen aan de gezondheid van jouw paard!


Als je bezig bent om je paard te laten afvallen, is het belangrijk om spierafbraak te voorkomen. . Extra eiwitten zijn dan nodig om de spieren na de arbeid te helpen herstellen en om afbraak van de spiermassa als vervangende energiebron te voorkomen. Pavo InShape helpt daarbij.

Nutritionist en dierenarts Veerle Vandendriessche

Belangrijke eigenschappen

 • Onderdeel van het Pavo InShape Program
 • Optimale ondersteuning tijdens het afvallen
 • Hoge kwaliteit eiwit (methionine) om vetverbranding te ondersteunen
 • Extra hoog eiwitgehalte om spierherstel te bevorderen
 • Volledige dagelijkse vitaminen, mineralen en sporenelementen
 • Graanvrij
 • Zeer laag suiker- en zetmeelgehalte
 • Zeer laag in energie

Toepassing

 • Voor paarden en pony’s die actief aan het afvallen zijn
 • Voor paarden en pony’s die het Pavo InShape Program volgen

Voervoorschrift

Voer naast ruwvoer dagelijks 150 gram Pavo InShape per 100 kilo lichaamsgewicht als je het Pavo InShape Program volgt en bezig bent om je paard te laten afvallen. Voor een pony (300 kilo) komt dit neer op 450 gram per dag, voor een paard (600 kilo) op 900 gram per dag. Verdeel indien mogelijk over meerdere voerbeurten per dag.


 • Dagelijks advies: 150 gr/100kg lichaamsgewicht

Kik op onderstaande button voor productspecificaties en bestellen